Liposuctie


Liposuctie – Wat houdt liposuctie in?

Vet hoopt zich op in verschillende plaatsen van het lichaam. Vaak zijn dit precies de plekken waar we het vet niet willen hebben. Denk aan plekken zoals de heupen, onder je kin en op je hals, je billen, de buik en de heupen. Ook op je ledematen kan vet zich ophopen waardoor je armen en benen wat molliger worden. Ook op je rug wordt flink wat vet opgeslagen worden. Overtollig vet is niet wenselijk, het geeft ons een vol en lomp gevoel en kan vermoeidheid met zich meebrengen. 

Liposuctie is een techniek waarmee we het opgehoopte vet plaatselijk kunnen wegzuigen zodat het vet verwijderd wordt op de plekken naar wens. Doordat we met de liposuctie plaatsen de vetcellen wegzuigen kunnen we met deze techniek het lichaam weer in de juiste proporties krijgen. Door deze techniek wordt plaatselijk vet verwijderd, doordat vetcellen worden weggezogen. 

 


Liposuctie vet verwijderen

Liposuctie in combinatie met lipofilling

Met een liposuctie kunnen we plaatselijk vet wegzuigen op de plek naar wens. Vaak kan het zijn dat ditzelfde vet, omdat dit lichaamseigen vet is, weer worden gebruikt om op bepaalde plaatsen in het lichaam weer vet toe te voegen. Een veel voorkomende behandeling is het opvullen van de billen met het weggezogen vet. Dit noemen we een lipofilling.

De combinatie van een liposuctie met een lipofilling maakt het mogelijk om het lichaam in de gewenste proporties te krijgen naar wens van onze klanten. 


Wat zijn de voordelen van Liposuctie ?

 

  • Door het sporten verbrand je vet waardoor vetcellen kleiner worden. Met liposuctie worden de vetcellen echt verwijderd.
  • Het weggezogen vet door de liposuctie kan worden gebruikt voor een lipofilling om de contouren van het lichaam zo te verfijnen.
  • Een liposuctie geeft een grote boost aan het zelfvertrouwen over het eigen lichaam.
  • Voor mensen met problemen met de stofwisseling van het lichaam is het soms bijna onmogelijk om af te vallen door te sporten en goed te eten. Liposuctie is hier een perfecte oplossing.

Het resultaat van de liposuctie

Het resultaat van een liposuctie is vrijwel direct na de behandeling. Het lichaam heeft wel wat tijd nodig om te herstellen, maar beoogde en gewenste effect is direct zichtbaar. De resultaten van een liposuctie verschillen natuurlijk per persoon. Indien u overweegt om een liposuctie te laten uitvoeren bent u altijd welkom om eerst langs te komen voor een persoonlijk adviesgesprek op maat. Wij hebben al talloze liposucties uitgevoerd en kunnen u verschillende voor en na foto’s laten zien van onze tevreden klanten die hier toestemming voor hebben gegeven.


Gratis vrijblijvende intake voor een liposuctie

In een uitgebreid intakegesprek voor een liposuctie, of eventueel in combinatie met een lipofilling worden uw wensen en de mogelijkheden besproken. Medica Estetica streeft altijd naar een natuurlijk en mooi resultaat. 


Liposuctie prijzen 

 

1e zone € 1350,-
2e en 3e zone € 1000,-
4e en 5e zone € 750,-

De prijs voor een lipofilling in combinatie met een liposuctie is € 1000,-